JCI in de praktijk

Maak het verschil met JCI Oosterhout

Hoe wij dat doen? Dat lees je hier.

Werkvergaderingen

Elke tweede donderdag van de maand komen wij samen om de voortgang van commissies, activiteiten en evenementen te bespreken. Dit gebeurd in zowel informele als formele sfeer op verschillende verrassende locaties. Met regelmaat hebben wij ook gastsprekers, bedrijfsbezoeken en leuke activiteiten tijdens de vergadering.

Commissies

De Kamer wordt elk jaar opgedeeld in een bestuur en een aantal commissies. Elke commissie krijgt de verantwoordelijkheid een interne en/of externe activiteit te organiseren. Hierdoor ontstaan creatieve idee├źn waarin leden van elkaar leren maar vooral elkaar versterken. Commissies zijn jaarlijks wisselend qua samenstelling.

Learning by Doing

De Kamer bestaat uit ambitieuze talentvolle leden die zichzelf graag willen ontwikkelen. Hierdoor is het belangrijk open te staan van elkaar te leren. Het grote netwerk van JCI Oosterhout kan hierin een grote bijdrage leveren maar ook de trainers en opleidingen van JCI Nederland.

Evenementen

JCI Oosterhout organiseert zakelijke evenementen voor Oosterhout en omgeving. Vaak staat hier een maatschappelijk belang hoog in het vaandel. De evenementen kunnen zowel intern of voor externe doeleinden worden gebruikt. Hierdoor dragen wij bij aan een mooier en actiever Oosterhout.

Nieuwsgierig hoe jij binnen JCI Oosterhout ook het verschil kunt maken? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er alles over!

Zien we je binnenkort?