Lid worden

Ben je tussen de 21 en 38 jaar?

Woon en/of werk je in de regio Oosterhout of directe omgeving?

Wil je jezelf persoonlijk ontwikkelen?

Heb je interesse in (inter)nationale contacten?

Vind je het leuk tijd en kennis te investeren in maatschappelijke goede doelen?

Heb je de bovenstaande vragen met ja beantwoord?
Word dan lid van JCI Oosterhout!

Waarom lid worden?

Lid zijn van JCI Oosterhout biedt je de gelegenheid jezelf te ontwikkelen en je netwerk uit te breiden. Tot oud-leden van JCI behoren mensen als Kofi Annan en Bill Clinton. JCI is een wereldwijde organisatie, gelieerd aan de Verenigde Naties en zet zich in voor de VN Millenniumdoelstellingen. JCI Oosterhout maakt onderdeel uit van JCI Nederland.

Aspirant-lidmaatschap

Na een wederzijdse kennismaking kun je jezelf kandidaat stellen om in aanmerking te komen voor het aspirant lidmaatschap. Indien de aanvraag tot aspirant lidmaatschap is goedgekeurd, start je JCI tijd! Na deze periode van zo’n 5-6 maanden volgt een evaluatie moment met de ledencommissie en overleggen we of je het aspirant lidmaatschap wilt omzetten naar een volledig lidmaatschap. Word je officieel lid? Dan volgt hierop de welbekende installatieact…! Na het installeren kun je dan officieel tot je 40e jaar lid blijven van JCI, jaren vol betrokkenheid, enthousiasme en inzet!

Geef je nu op!

Interesse gekregen? Mail dan je gegevens aan ledencommissie@jcioosterhout.nl De ledencommissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om je uit nodigen voor een persoonlijke kennismaking tijdens een van onze evenementen.

Contact

Ben je geïnteresseerd in lid te worden of zoek je samenwerking met een leuk project neem dan contact met ons op ledencommissie@jcioosterhout.nl.