Info

Krijg in twee minuten uitgelegd wat Junior Chamber International inhoudt

Privacy Statement

Junior Kamer Oosterhout zorgt te allen tijde voor de waarborging van de privacy rechten van diegene van wie zij persoonsgegevens verwerkt. Junior Kamer Oosterhout gaat dan ook vertrouwelijk om met verzamelde persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de huidige privacywetgeving aan haar stelt.

 

Persoonsgegevens

 

Junior Kamer Oosterhout verzamelt slechts persoonsgegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig aan haar ter beschikking zijn gesteld. De informatie kan onder meer bestaan uit voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres etc. De categorieën van verwerkingen zijn: verzamelen, vastleggen, ordenen, bewaren, bijwerken, wijzigen, opvragen, raadplegen, gebruiken, doorzenden, verspreiden, beschikbaar stellen, samenbrengen, met elkaar in verband brengen, afschermen, uitwissen en vernietigen van persoonsgegevens.

 

Junior Kamer Oosterhout kan persoonsgegevens verwerken indien zij hier op grond van de wet of voor de noodzakelijke uitvoering van een overeenkomst toe verplicht is.

 

Junior Kamer Oosterhout kan persoonsgegevens verwerken op grond van vereiste wettelijke grondslagen zijnde een vitaal belang, algemeen belang of gerechtvaardigd belang. Junior Kamer Oosterhout informeert de betrokkene hierover.

 

Indien de persoonsgegevens niet rechtstreeks via de betrokkene zijn verkregen, informeert Junior Kamer Oosterhout de betrokkene omtrent de bron waar de persoonsgegevens vandaan komen.

 

Doeleinden

 

Om haar werkzaamheden te kunnen verrichten c.q. haar activiteiten te organiseren, is het voor Junior Kamer Oosterhout noodzakelijk om persoonsgegevens te verwerken. Junior Kamer Oosterhout zal de persoonsgegevens slechts gebruiken voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt.

 

Bewaartermijn

 

Junior Kamer Oosterhout zal de verstrekte persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld.

 

Functionaris voor de Gegevensbescherming

 

Junior Kamer Oosterhout heeft geen Functionaris voor de Gegevensbescherming aangesteld.

 

Rechten betrokkenen

 

Degene van wie de persoonsgegevens worden verwerkt, heeft – behoudens wettelijke uitzonderingsgronden – het recht om Junior Kamer Oosterhout te verzoeken om inzage en/of rectificatie en/of verwijdering van de persoonsgegevens en/of beperking van de betreffende verwerking.

 

Tevens komt de betrokkene het recht toe tegen de verwerking bezwaar te maken en dient Junior Kamer Oosterhout de gegevens van de betrokkene – op zijn of haar verzoek – over te dragen. Junior Kamer Oosterhout zal binnen één maand aan ieder van bovengenoemde verzoeken gehoor geven, tenzij dit bijvoorbeeld op grond van complexiteit niet van haar binnen voornoemde termijn kan worden verlangd.

 

Indien de verwerking van persoonsgegevens berust op toestemming van de betrokkene, dan heeft de betrokkene te allen tijde het recht om de toestemming in te trekken.

 

Een verzoek tot rectificatie, verwijding of intrekking van de toestemming voor verwerking dient schriftelijk ingediend te worden, per e-mail of per post.

 

De betrokkene heeft te allen tijde het recht een klacht in te dienen bij het desbetreffende toezichthoudende orgaan, te weten in Nederland de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Gegevens uitwisselen met anderen

 

Junior Kamer Oosterhout verstrekt nimmer persoonsgegevens aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst, zij daartoe verplicht is op grond van de wet, zij hiertoe een gerechtvaardigd of algemeen belang heeft, of zij hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gekregen.

 

Cookies en web analytics

 

Junior Kamer Oosterhout maakt bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Junior Kamer Oosterhout gebruikt cookies om instellingen en voorkeuren van de gebruikers te onthouden, zodat onder meer kan worden bijgehouden welke pagina’s worden bezocht en zodoende om een profiel op te bouwen van het online gedrag. De cookies kunnen via de browser worden uitgezet.

 

Junior Kamer Oosterhout maakt gebruik van Google Analytics. Dit programma levert belangrijke statistieken over aantallen bezoekers, de bezochte pagina’s en andere essentiële informatie waarmee Junior Kamer Oosterhout de website voortdurend kan verbeteren voor zijn bezoekers. Deze statistieken zijn anoniem en niet te herleiden tot een bepaalde persoon of gebruiker.

 

Wijziging privacystatement

 

Junior Kamer Oosterhout behoudt zich het recht voor om het privacystatement te wijzigen.